Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 20 Кві 2024, 10:09
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Бахмачани привітали захисників України
15:19
Бахмачани привітали захисників України

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України. Тому поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них.

З цієї нагоди 13 жовтня в районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий захід «Ми - народу незборена сила, ми - на варті Вітчизни завжди».

Керівництво району та міста, учнівська молодь та представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям свята - тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.

У вітальному слові голова райдержадміністрації Віктор Міщук зазначив, що свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України символізують єдність поколінь, уславлення героїчних традицій нашого народу і дарують упевненість, що все в Україні буде добре, адже над нами – захист Пресвятої Богородиці, яку ще здавна козаки вважали своєю заступницею.

Присутні хвилиною мовчання вшанували земляків, які виконуючи священний обов’язок перед Українським народом, пожертвували власними життями. Це Василь Прохорський, Олександр Ровний, Володимир Лестуха, Олександр Пащенко, Юрій Бутусов, Віктор Кеслер, Владислав Пилиповський, Сергій Кошмал.

- Я щиро співчуваю рідним героїв, розумію, що це непоправна втрата. Низький уклін вам, шановні…Та ми не повинні зневірюватися, а подвоїти зусилля в боротьбі за свою землю. В умовах непростого сьогодення справжні патріоти добровольцями вступають до лав Збройних Сил України, щоб захистити територіальну цілісність та незалежність рідної землі. Сучасне покоління людей у погонах гідно несе складну й відповідальну службу, залишаючись взірцем мужності і героїзму. Адже ми маємо можливість жити нормальним життям, розвивати країну, вчитись, виховувати дітей тільки тому, що на «передовій» нас захищають! Усе, що ми маємо, і мирне небо над Бахмаччиною, – все це є можливим виключно тому, що ми під захистом українських військових, - наголосив очільник району.

З визначними святами присутніх привітали голова районної ради Віталій Кочерга, Бахмацький міський голова Павло Шимко.

Керівники району вручили матеріальну допомогу учасникам АТО та родинам загиблих військовослужбовців. Також з нагоди свята були вручені численні нагороди та відзнаки.

До побратимів та учасників зібрання звернувся і голова Бахмацької районної спілки учасників АТО Володимир Брюховецький.

Також волонтерами, зокрема, членами громадської організації "Вогонь Відродження" був організований благодійний ярмарок на підтримку учасників АТО. У наш нелегкий час, коли так багато людей потребують допомоги, учні міських шкіл у черговий раз продемонстрували бажання допомагати іншим, долучившись до заходу.

Загалом, святковий концерт, який пройшов під девізом "Під захистом українських військових", презентував творчий колектив районного Будинку культури. Свято пройшло у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у мир на нашій землі.

Переглядів: 357 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024