Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 18 Кві 2024, 11:03
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Бути військовим - нині почесно та престижно
11:22
Бути військовим - нині почесно та престижно

- Без сильної, професійної і якісної армії неможливо подолати ворога, тому до лав військових повинні приходити справжні фахівці, які мають отримувати відповідну зарплатню та служити за контрактом, - переконаний голова райдержадміністрації Віктор Міщук.

Дійсно, нині особливо актуальним в Україні стало питання військової служби за контрактом. Професія військового сьогодні – одна з найбільш престижних, високооплачуваних.

Міністерство оборони України істотно збільшило зарплатню українським військовим, відтепер щомісяця українські солдати отримують від 7 тисяч грн. Залежно від посади, звання, терміну та місця проходження служби зарплата збільшується. Також виплачується винагорода всім військовослужбовцям, які виконують свої обов'язки у зоні АТО, незалежно від звання і посади. Мобілізованим, у разі підписання контракту, також виплачується одноразова винагорода. Крім того, у разі переїзду до нового місця служби з одного населеного пункту в інший військові отримують підйомну допомогу. Військовослужбовці та члени їх сімей забезпечуються службовими житловими приміщеннями, що відповідають вимогам житлового законодавства. Нині проходить узгодження законопроект щодо виплати грошової компенсації за оренду житла особам рядового, сержантського і старшинського складу. У цьому році збільшилася і кількість жінок, які виявили бажання служити у Збройних силах України за контрактом.

Тож 12 листопада на площі Героїв Майдану бахмачани мали змогу поспілкуватися з представниками 1-ої танкової бригади (смт Гончарівське), які проводили агітаційно-патріотичний захід стосовно популяризації військової служби за контрактом.

Представники військової частини розповідали про службу та побут військовослужбовців, відповідали на численні запитання. У виконанні військового духового оркестру лунали відомі мелодії. Серед присутніх було чимало молоді, яка охоче приміряла на себе представлену військову форму та обмундирування військовослужбовців. Можна було й скуштувати справжньої солдатської каші, адже бійці облаштували й польову кухню.

Військова агресія Росії кардинально змінила ставлення української держави до розбудови власних Збройних сил. За останній рік українське військо суттєво змінилося. Сьогодні це злагоджені та добре навчені військові підрозділи, що мають на озброєнні сучасну техніку. Відтак - здатні дати відсіч будь-якому ворогу.

Переглядів: 451 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024