Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 24 Кві 2024, 02:23
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 23 » Дні Європи в ЗНЗ району
13:40
Дні Європи в ЗНЗ району

21 травня 2016 року вся Україна тринадцятий рік поспіль святкувала День Європи. Проведенню цього свята в загальноосвітніх навчальних закладах району  передувала значна інформаційно-просвітницька робота. Протягом 10-20 травня   відбувалися  культурно-масові, виховні та спортивні заходи, метою яких було  привернення уваги до цінностей, на яких базується Євросоюз: демократії, повазі до прав людини, розвинутої економіки;  інформування учнівської молоді про діяльність ЄС, історію його утворення, мету, структуру та кроки нашої  держави на шляху до євроінтеграції.

Педагоги спільно з учнями підготували й провели низку тематичних уроків, лекцій, бесід, історичних годин, вікторин з питань національних культурних традицій, звичаїв та обрядів народів Європи: "Знай про Європу більше", "Подорожуючи Європою", "Освіта в Європі: впевнене майбутнє", "Європа – наш спільний дім",  "Україна на карті Європи", "Ми європейці"; виставки літератури "Україна - країна європейських цінностей"; конкурси малюнків "Якою я бачу Європу", "Ми малюємо Європу" плакатів та стінгазет "Моє вікно в Європу"; дискусії, круглі столи та віртуальні подорожі "Відкрий Європу для себе", "Музеї Європи", "Європейські замки"; мультимедійні презентації, флешмоби "ЄС: вчора, сьогодні, завтра", "Європейські письменники – дітям", "Євроінтеграція України на сучасному етапі", "Україна в Європейській співдружності", "Видатні люди Європи", "Європа в об’єктиві".

Сьогодні День Європи сприймають як символ миру та єдності. Це той день, коли всі європейці гуртуються навколо ідеї вшанування спільних культурних та суспільних надбань. Кожен мешканець континенту, незалежно від своєї національної належності й громадянства, у цей день має відчути себе вільним у Європейському "домі". Тож наші учні теж мали можливість відчути й продемонструвати свою приналежність до європейської сім'ї народів.

 

 

 

 

Фотозвіт про День Європи

18 травня на території міського парку для учнів Бахмацької ЗОШ №4  педагогом- організатором школи Наталією Примак було проведено квест-гру « Європа у моєму місті».  Головна мета квесту –  популяризація європейських цінностей, культури, традицій у молодіжному середовищі .

 

Флеш-моб «День Європи – символ миру й демократії» в Городищенському НВК

Тематична бесіда «У Європу – з Україною в серці» в Городищенському НВК

Усний журнал „Україна - це держава європейська” в Тиницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Загальношкільна лінійка  «Європа – наш спільний дім» у Фастовецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Флеш-моб "Україна. Європа. Мир" у Фастовецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 328 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024