Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25 Кві 2024, 01:13
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Вересень » 2 » «Два нових автобуси – це найцінніший подарунок для освітян» –
13:39
«Два нових автобуси – це найцінніший подарунок для освітян» –

зазначила начальник відділу освіти Лариса Журба на районній серпневій конференції педагогічних працівників.

26 серпня освітяни району в барвистих вишиванках зібрались після канікул щоб підвести підсумки розвитку дошкільної, загальної, позашкільної освіти Бахмаччини у 2015/2016 начальному році та визначити завдання на наступний навчальний рік.

Зі словами привітань до педагогів звернувся голова райдержадміністрації Віктор Міщук. Він зауважив, що відповідна організація навчальної та виховної роботи у навчальних закладах багато в чому залежить як від висококваліфікованих кадрів, так і належної матеріальної бази. Віктор Міщук запевнив присутніх про те, що як керівник району докладає всіх зусиль щоб освітня галузь відчула підтримку влади. Очільник району поінформував вчителів про виконання робіт з реконструкції та ремонту закладів освіти, а саме:

- У поточному році у Городищенському НВК по програмі ПРООН встановлено 55 сучасних вікон. У Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 проведено ремонт даху приміщення початкових класів.

- Розпочато роботи з реконструкції санвузлів Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та поточного ремонту покрівлі Бахмацької гімназії.

- Підписані договори на виконання робіт з реконструкції будівель Бахмацької ЗОШ № 5 та Бахмацької гімназії з заміною вікон та віконних блоків на сучасні енергозберігаючі.

- Розробляється проектно-кошторисна документація на реконструкцію Бахмацького фізкультурно-оздоровчого комплексу ДЮСШ. Цього року з районного бюджету на ремонт комплексу виділено 650 тис. грн.

- Планується переведення газової котельні на тверде паливо у Кропивненському НВК зі встановленням паралельно з газовим котлом твердопаливного.

- Найближчим часом розпочнуться роботи з ремонту актової зали Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 та даху Красненського НВК.

- Закуплено 2 газових котли для Бахмацького НВК, циркуляційний насос для Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, жарочну шафу для Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст.

- Придбано 80 футбольних та волейбольних м`ячів для шкіл району.

- Загальноосвітнім закладам надано 10 багатофункціональних пристроїв (принтер, сканер, ксерокс).

Голова райдержадміністрації також повідомив, що заплановано добудову Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів й кошти надійдуть найближчим часом.

З доповіддю перед освітянами виступила начальник відділу освіти Лариса Журба, яка підвела підсумки роботи та накреслила основні завдання подальшого функціонування освіти району. Вона подякувала Віктору Міщуку за підтримку галузі, зазначивши, що суттєвим здобутком цього року є придбання двох автобусів «Еталон» на 27 місць для підвозу учнів до місць навчання. Нові автобуси отримають Курінська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та Халимонівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Автобус ПАЗ буде передано Рубанській школі.

Присутніх також вітали Бахмацький міський голова Павло Шимко й заступник голови районної ради Анатолій Бондар.

Керівництвом району та відділу освіти кращим педагогам за професіоналізм і творчу майстерність вручено почесні відзнаки.

 
 
Переглядів: 382 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024