Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25 Кві 2024, 03:35
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Серпень » 16 » Готовність закладів освіти на контролі у голови райдержадміністрації
15:35
Готовність закладів освіти на контролі у голови райдержадміністрації

15 серпня з метою перевірки готовності до нового 2016-2017 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період розпочався об'їзд навчальних закладів району комісією у складі голови районної державної адміністрації Віктора Міщука, начальника відділу освіти Лариси Журби, представників санітарно-епідеміологічної служби та пожежної. Комісією було оглянуто такі навчальні заклади: Бахмацьку ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Курінську ЗОШ І-ІІ ст., Красненський, Митченківський, Городищенський, Пальчиківський та Курінський НВК.

Цього року для загальноосвітніх закладів району відділом освіти централізовано було закуплено фарбу на суму 89000 грн.

На Красненський НВК з районного бюджету виділено 150 тис. грн на часткову заміну даху двох приміщень. До нового навчального року в школі завершено роботи з поточного ремонту. У Курінському НВК проводиться облаштування музичної зали. Встановлено 10 енергозберігаючих вікон, наданих місцевим сільськогосподарським підприємством СТОВ «Злагода» (керівник – Микола Турчин).

За допомоги місцевого ПСП «Авангард», яке очолює Василь Булах, в школі здійснюються ремонтні роботи по оздобленню внутрішнього коридору, зокрема підлоги, стін та стелі.

Вразив своїм домашнім затишком Курінський ДНЗ «Світанок», що розміщений в Курінській ЗОШ І-ІІ ст. Незважаючи на те, що на базі школи працював оздоровчий табір «Мрія», заклад підготовлено до нового навчального року, зокрема, стовідсотково замінено вікна на енергозберігаючі за підтримки сільського голови Леоніда Вдовенка. Головним у с. Курінь є те, що поряд є ініціативні, небайдужі люди, які дбають про добробут дітей та активно допомагають керівництву закладів.

У Городищенському НВК за програмою ПРООН встановлено 55 вікон, замінено плати управління, вентилятор у газових котлах блочно-модульної котельні та проведений косметичний ремонт.

Гарним прикладом співпраці педагогічного колективу та батьків є Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №2, де завершено поточний ремонт. Взагалі школа простора, світлі приміщення, всі кабінети та класні кімнати тут оформлено естетично.

У Митченківському НВК цьогоріч замінено 15 вікон за підтримки керівника СТОВ «Нива» Бориса Собори. Але проблемою постало опалення школи, необхідно встановити додатковий твердопаливний котел. Спільними зусиллями відділу освіти та сільської ради дане питання необхідно вирішити.

Перевіряючи стан підготовки до нового навчального року в Пальчиківському НВК керівництво відділу освіти райдержадміністрації було приємно вражене підготовкою закладу до навчального року й подякували директору та педагогічному колективу за проведену роботу.

По всіх закладах освіти району проводяться поточні ремонтні роботи та перевірки дотримання безпечних умов перебування дітей у закладі під час проведення навчально-виховного процесу, а також здійснюється комплекс протипожежних заходів.

Належне функціонування районних закладів освіти знаходиться в зоні постійного контролю голови райдержадміністрації Віктора Міщука. Під час перевірок зверталася особлива увага на оформлення стендів з патріотичного виховання молоді, ремонтні роботи, заходи з енергозбереження та пожежної безпеки. Хід підготовки закладів освіти вселяє упевненість, що 1 вересня діти району прийдуть у світлі, відремонтовані школи та дошкільні заклади.

 

 

Переглядів: 407 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024