Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 20 Кві 2024, 17:10
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Серпень » 29 » Громадська приймальня в Халимоновому
09:45
Громадська приймальня в Халимоновому

16 серпня відбулась громадська приймальня голови райдержадміністрації Віктора Міщука в Халимонівській територіальній громаді. У заході взяли участь заступник голови районної ради Анатолій Бондар, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Швидченко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Зоя Фурсова, начальник відділу Держгеокадастру в Бахмацькому районі Валентин Колодій.

Перш за все, перебуваючи в громаді, посадовці побували на могилі Героя, розвідника Сергія Кошмала, який загинув від кулі снайпера в зоні АТО і похований в Халимоновому. Спілкуючись з сільським головою, Віктор Міщук переймався проблемами і родини загиблого військовослужбовця Владислава Пилиповського. Присутні, відзначаючи патріотизм та героїзм захисників, вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Голова райдержадміністрації відвідав заклади гуманітарної сфери села, ознайомився зі станом готовності приміщень Халимонівської ЗОШ І-ІІІ ст. до нового навчального року. Віктор Федерович також відвідав шкільну бібліотеку, оглянув стенд, присвячений пам’яті героїчно загиблих земляків, які боронили цілісність нашої держави на сході країни. Двоє халимонівців віддали свої життя, захищаючи незалежність країни,тож пам'ять про їх подвиг повинні берегти вдячні нащадки.

Потім відвідали дитячий садочок. Щирі посмішки та радісні вітання, якими їх зустрічали маленькі вихованці днз "Дзвіночок", не залишили гостей байдужими. Віктор Міщук ознайомився з умовами перебування малечі у дошкільному закладі, поцікавився раціоном харчування дітей, дозвіллям.

- Одним із пріоритетних напрямків в роботі органів державної влади є турбота про підростаюче покоління. Вважаю першочерговим завдання забезпечити гарні умови для навчання і виховання дітей, - відзначив очільник району та закликав до тісної співпраці в цьому напрямку із залученням інвесторів.

У ході поїздки Віктор Міщук відвідав Халимонівський фельдшерсько-акушерський пункт, сільський клуб та поспілкувався з керівниками установ, вислухав їхні пропозиції з благоустрою та поцікавився проблемами. Окрім того голова райдержадміністрації провів прийом громадян. Жителів територіальної громади серед інших найбільше турбувало питання ремонту доріг.

Переглядів: 317 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024