Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25 Кві 2024, 18:09
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Вересень » 29 » Його величність Вчитель: на Бахмаччині відзначили День працівника освіти
16:27
Його величність Вчитель: на Бахмаччині відзначили День працівника освіти

Щорічно у першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівника освіти — професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. Тих, хто оре педагогічну ниву, сіє розумне і вічне. Його величність Вчитель… Про роль і високе призначення педагога напередодні професійного свята усіх освітян згадували і на Бахмаччині.

29 вересня в Бахмацькому районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Цьогорічне освітянське свято розпочалося з Державного Гімну України та пройшло під гаслом «З Україною в серці».

Голова райдержадміністрації Віктор Міщук привітав працівників освіти, підкреслив велич і мудрість професії вчителя для суспільства, подякував педагогічним колективам району, ветеранам педагогічної праці за плідну роботу, за те, що вони сумлінно виконують свій професійний обов’язок, а також за витримку, за те, що, незважаючи на всі труднощі, вони інвестують свій час та сили в найцінніший скарб – дітей.

- Головне завдання педагога – виховання патріотичного та європейсько-налаштованого покоління. І це особливо актуально нині, коли кращі сини та доньки України стали на боротьбу за волю та територіальну цілісність нашої країни на сході. Але я вірю, що битва за Україну завершиться для нас перемогою – завдяки мужності та героїзму наших воїнів, серед яких і наші земляки, - зазначив у промові керівник району.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників, які поклали власні життя заради свободи української нації.

До привітань на адресу педагогів долучилася начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба. Вона також подякувала голові райдержадміністрації Віктору Міщуку за підтримку освітянської галузі та висловила сподівання і на подальшу допомогу від органів влади, адже тільки високоосвічена нація має майбутнє.

Цього прекрасного дня слова привітань лунали і від заступника голови районної ради Анатолія Бондаря, Бахмацького міського голови Павла Шимка, голови районної профспілкової організації працівників освіти і науки України Олександра Лелюшка. У привітаннях були відзначенні досягнення освітянської галузі району, висловлені щирі слова вдячності і побажань на адресу всіх працівників галузі.

Кращим молодим та досвідченим працівникам галузі освіти за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята були вручені Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради, грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України, управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, а також почесні відзнаки обласної Профспілки працівників освіти і науки.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для вчителів. Бурхливими оплесками та квітами вітали на святі ветеранів педагогічної праці, які впродовж багатьох років свій розум, душу та здоров’я віддають дітям та діляться з ними своїм досвідом, а також молодих педагогів, які цьогоріч переступили пороги шкіл Бахмаччини.

Концертна програма у виконанні творчого колективу Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського була подарована бахмацьким педагогам головою райдержадміністрації Віктором Міщуком та депутатом районної ради Сергієм Риженком.

Переглядів: 427 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024