Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 24 Кві 2024, 01:12
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Міцна шкільна родина
12:02
Міцна шкільна родина

З метою залучення батьків до навчально-виховного процесу в початковій школі, організації співпраці учителя та батьків, щоб створити міцну класну родину, та підтримки талановитих дітей і розвитку їх здібностей, активізації пізнавальної діяльності учнів та вдосконалення навчально-виховного процесу у Рубанській ЗОШ І-ІІІ ст. з 17 по 21 жовтня був проведений тематичний тиждень «Початкова школа – 2016» під девізом «Сім’я і школа – одна родина».

Протягом тижня проводилися різноманітні заходи, присвячені цій темі: конкурс малюнків «Моя сім’я – моя родина», виставка учнівських робіт з природних матеріалів, спортивні змагання та естафети. Гарний виховний ефект з морально-етичного виховання мав перегляд відео та мультфільмів про хороші та погані вчинки дітей (із наступним обговоренням).

Побачити результати навчання своєї дитини, почути поради, як допомогти дитині, знайти відповіді на свої запитання батьки змогли на батьківських зборах «Вплив авторитету та особистого прикладу батьків на формування моральних цінностей дитини».

Завершився тиждень родинним святом «З Україною в серці», підготовлений учителями початкових класів Іриною Третяк та Ларисою Циганок. Мета заходу – поглибити знання учнів про Україну як незалежну державу, про державну символіку, про рослинні символи та народні обереги; виховувати любов до рідної землі, повагу до історичних та культурних надбань українського народу, почуття національної гідності.

Гостями свята були учні середніх та старших класів школи, учителі, батьки, дідусі та бабусі молодших школярів. На святі звучали вірші, пісні про Україну, Шевченка, матір. Присутні гості з учнями виконували Гімн України. Цікавими були хореографічні композиції на українські народні мелодії «Ой, єсть  в лісі калина», «Вийшли в поле косарі». Згадали односельців та батьків, які нині боронять наш мир і свободу на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв Небесного Війська. На святі були використані відеоматеріали: «Моя Україна – це моя Батьківщина» та «Діти України». Завершився виховний захід піснею «Це моя Україна» у виконанні мами учениці 1 класу Людмили Нескуби. Після закінчення свята батьки та учні всіх гостей пригостили смачним короваєм. Дякуючи батькам, усі вихованці були в яскравих українських костюмах, клас прибраний вишитими рушниками, що додало святу патріотичності. Учні початкових класів разом з класоводами, бабусями, мамами організували виставку композицій з рослин-символів та дарів природи, які були окрасою заходу.

Хочеться вірити, що масовий захід розширив знання дітей про Україну і зміцнив бажання зростати гідними патріотами і захисниками Батьківщини. І любов до України була, є і назавжди залишиться в серці кожного.

Переглядів: 386 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024