Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 20 Кві 2024, 16:30
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Серпень » 29 » Нехай синьо-жовтий прапор майорить на рідній землі
18:00
Нехай синьо-жовтий прапор майорить на рідній землі

Щороку напередодні Дня Незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України.

Під кольорами нашого Прапора українці виборювали і виборюють свободу, здобували і здобувають перемоги. Мить, коли піднімається Державний Прапор України, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю. Синьо-жовтий прапор є тим об'єднуючим символом, що гуртує нас в одне ціле - Український народ.

23 червня у Бахмачі на площі Героїв Майдану відбулося урочисте підняття Державного Прапора України. Право підняти жовто-блакитне полотнище національної святині надали учаснику АТО Сергію Гриценку та учню 9 класу Бахмацької гімназії, батько якового нині захищає територіальну цілісність України на Сході Максиму Невольку.

Піднесено та глибоко патріотично звучали в цей день слова вітань від голови райдержадміністрації Віктора Міщука, який зазначив, що саме синьо-жовтий стяг символізує силу нашого духу, боротьбу та нескореність, адже українці – народжені вільними.

- Доземний уклін усім, хто на передовій, завдяки кому ми так звично живемо, проводимо флеш-моби, співаємо патріотичних пісень, готуємось до нового навчального року, працюємо та з надією очікуємо миру. Впевнений, що у серці кожного бахмачанина палає вогонь патріотизму та бажання допомогти нашим захисникам. Тож будьмо єдині в прагненні побудувати європейську Українську державу. І тоді "згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, запануєм і ми, браття, у своїй сторонці" , - звернувся до присутніх очільник району.

З нагоди державних свят голова райдержадміністрації Віктор Міщук та голова районної ради Віталій Кочерга вручили грошові винагороди та квіти учасникам АТО: Олексію Даньку, Віктору Дралу, Юрію Рябченку.

Квіти від вдячних синів і дочок Бахмаччини під вигуки «Герої не вмирають!» лягли до підніжжя пам’ятних знаків Героям сучасності. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять про всіх загиблих - Героя Небесної Сотні Василя Прохорського та 7 молодих наших земляків – учасників антитерористичної операції – Олександра Ровного, Володимира Лестухи, Олександра Пащенка, Юрія Бутусова, Віктора Кеслера, Владислава Пилиповського, Сергія Кошмала.

Без сумніву, урочиста церемонія підняття Державного Прапора пробудила почуття гордості за свою державу, свій народ. І заіскрився вогник віри, що скоро настане мир у нашій державі, що милозвучна українська пісня зринатиме над золотими ланами, сягаючи небесної сині, що ми без хвилювань будемо дивитися, як зростають наші діти у незалежній європейській Україні.

Переглядів: 361 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024