Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25 Кві 2024, 13:58
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 27 » Пролунали останні дзвоники в навчальних закладах Бахмаччини
15:06
Пролунали останні дзвоники в навчальних закладах Бахмаччини

27 травня усі школярі України відзначають свято закінчення навчального року. Так, сьогодні останні дзвоники пролунали і в навчальних закладах Бахмаччини.

За традицією, у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 учні вишикувалися у святкову лінійку. Варто зазначити, що діти масово одягнули вишиванки та прикрасили свій одяг синьо-жовтою символікою. Та й головним лейтмотивом свята була любов до України і рідної Бахмацької землі.

З вітальним словом до дітей, випускників, педагогів та батьків звернувся голова райдержадміністрації Віктор Міщук.

- Цей день особливий для випускників, яким він запам’ятається назавжди. А разом з ним – спогади про шкільних друзів, вчителів, безтурботну пору дитинства. Останній дзвоник відкриває нову сторінку вашого вже дорослого життя. Відсьогодні ви будете самостійно приймати рішення, отримувати досвід та власними силами прокладати свій шлях. Вірю, що ви є поколінням, яке реально змінить нашу країну. Адже саме молоді будувати європейське майбутнє нашої держави, яка нині переживає нелегкі часи. І сьогодні кращі сини та доньки України відстоюють незалежність та територіальну цілісність на сході, щоб ми могли жити, працювати та навчатися під мирним небом, - зазначив керівник району.

Віктор Міщук повідомив, що в районі буде працювати 19 пришкільних таборів, де відпочине 1040 учнів, та табір "Мрія", в якому оздоровиться 150 дітей у 2 зміни. На оздоровлення цього року в районному бюджеті передбачено понад 600 тис. гривень. У п’ятій школі вже встановлено сучасні вікна, нині виготовляється проектно-кошторисна документація на будівництво шатрового даху. Передбачено кошти в сумі 100 тис. грн й для ремонту актової зали.

Очільник району запевнив, що і в подальшому в рамках Року гуманітарної сфери на Бахмаччині буде надаваться суттєва фінансова підтримка освітянській галузі.

Віктор Міщук подякував педагогам за нелегку працю, невтомний творчий пошук, турботу і знання, які вони віддавали своїм вихованцям. Адже в численних конкурсах, олімпіадах та змаганнях Бахмацький район є одним з лідерів. І як доказом цього, голова райдержадміністрації Віктор Міщук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба та директор школи Ірина Онищенко вручили почесні відзнаки кращим з кращих.

У ході заходу на адресу випускників та вчителів лунало безліч привітань. А випускники востаннє почули шкільний дзвінок, станцювали прощальний шкільний вальс та зі сльозами на очах попрощалися зі школою, ставши на крок ближчими до дорослого життя.

Загалом, свято було пронизане патріотизмом, вірою у щасливе майбутнє країни, у відданість Батьківщині молодих людей.

«Слава Україні!» лунало на заході. Вишикувані учні гучно відповідали: «Героям слава!».

Переглядів: 396 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024