Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 19 Кві 2024, 13:37
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 19 » Святкуємо День Європи
09:10
Святкуємо День Європи

         З метою ознайомлення учнівської молоді з європейськими  традиціями, долучення до світової культури в Бахмацькій гімназії відбувся ряд заходів, присвячених Дню Європи в Україні.

     Для учнів 1-4 класів проведена година цікавих повідомлень «Цікаві факти про Євросоюз». Захід сприяв розширенню знань учнів про історію створення Європейського Союзу, присутні ознайомилися з мультимедійними презентаціями «Міста-острови Європи» і «Найменші країни Європи».

        В актовій залі для учнів 5-11 класів  проведена загальногімназійна лінійка «Україна – європейська держава», на яку були запрошені представники дитячої бібліотеки.   З метою практичного застосування знань  учні 7-9 класів узяли участь у  вікторині «Багатогранна Європа».

       Учитель  географії Гурин Надія Анатоліївна презентувала відеоролик  «Відкриваємо Євросоюз», який ознайомив учнів із символікою та основними принципами державного будівництва країн Європейського Союзу.

        У Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст. також відбулися цікаві виховні заходи з нагоди Дня Європи та підписання Радою Європейського Союзу документу про безвізовий режим для українців : віртуальна подорож " Європа- наш  спільний дім " та флеш-моб "Україна-це Європа ". Мета заходів: познайомити учнів з історією створення ЄС, його атрибутами та напрямками діяльності, сформувати поняття європейської інтеграції, сприяти розвитку критичного мислення,уміння давати оцінку явищам суспільному життю,формувати почуття національної гідності.

        У Фастовецькому НВК учні старших класів вирушили у віртуальну подорож «Культурні столиці Європи», а 18 травня уся школа взяла участь у флеш-мобі «Із Україною в серці йдемо в Європу»: учні завзято танцювали під  пісню К. Бужинської «Європа і Україна».

       Для учнів Курінського НВК проведено години спілкування присвячені Дню Європи : «Ми європейці», «Відносини України з Європою», «Об’єднана Європа – наше майбутнє», диспут «Назустріч Європі», конкурс малюнків «Моя країна – Україна » (1-4 класи), оформлено тематичну  книжкову виставку в шкільній бібліотеці  «Мандруємо Європою».А усю шкільну спільноту об’єднав флеш-моб «Із Україною в серці».

        Протягом тижня  кожен учень ЗНЗ району мав змогу глибше познайомитися із досягненнями культури європейських держав.

Переглядів: 331 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024