Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 19 Кві 2024, 04:57
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Серпень » 18 » Тетяна Неділько здійснила об’їзд навчальних закладів району
16:51
Тетяна Неділько здійснила об’їзд навчальних закладів району

      18 серпня голова райдержадміністрації Тетяна Неділько разом з начальником відділу освіти райдержадміністрації Ларисою Журбою здійснили об’їзд шкіл з метою перевірки готовності загальноосвітніх навчальних закладів району до нового 2017-2018 навчального року.

      Представники влади району відвідали заклади освіти у селах: Григорівка, Дмитрівка та Рубанка. Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально-технічної бази шкіл. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також перевірено стан підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду, наголошено на ефективному використанні енергоресурсів. Окрім того, представники влади району не оминули увагою і зроблені ремонти у школах.

        Незважаючи на те, що приміщення Григорівської ЗОШ є найстарішим, і не відповідає в повній мірі необхідним умовам навчання, заклад милує око проведеним ремонтом у класних кімнатах та кабінетах. Нині тут тривають роботи з облаштування стадіону. У перспективі – бігові доріжки, футбольні та волейбольні майданчики.

          Посадовці оглянули й недобудоване приміщення Григорівської школи та обговорили перспективи добудови цього довгобуду.

         Наступна локація робочої поїздки – Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст., де вже майже завершено проведення поточного ремонту приміщення. Наразі одним з основних проблемних питань закладу залишається ремонт спортзалу та в перспективі - встановлення металопластикових вікон.

         Перебуваючи в Рубанській школі, очільниця району ознайомилася з ходом робіт із встановлення енергозберігаючих вікон. Заміна вікон стала можливою завдяки підтримці народного депутата України Валерія Давиденка та за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Загальна вартість робіт склала 333,3 тис. гривень.

        Тетяна Неділько висловила вдячність керівникам навчальних закладів, педагогічним працівникам, батькам за створення комфортних умов для навчання дітей та наголосила, що хід підготовки закладів освіти вселяє упевненість, що 1 вересня діти району прийдуть у світлі, відремонтовані приміщення, а роботу з перевірки підготовки навчальних закладів до нового навчального року буде продовжено.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів: 447 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024