Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 18 Кві 2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Тиждень початкової школи у Митченківському НВК
15:00
Тиждень початкової школи у Митченківському НВК

  Початкова школа – своєрідна перша нота шкільного життя.

   З 17 по 21 жовтня 2016 року в Митченківскому НВК  відбувся тематичний  тиждень  початкової школи «Сім’я і школа – одна родина».

   З метою активізації методичної роботи, розвитку творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів, активізації співпраці батьків та школи, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів у рамках тижня були проведені різноманітні заходи.

    Розпочався тиждень у понеділок (День естетичного виховання)  урочистою лінійкою, на якій було оголошено план проведення тижня. Проведено конкурс малюнків « Моя сім’я – моя родина» (1 клас) і «Родинне дерево» (3, 4 клас) та виставки «Мій родовід у фотографіях» (по класах).

     Вівторок – День трудового виховання.

Провели акцію «Книжкова лікарня», учні підготували прислів’я і приказки про працю, а учителі загадали загадки про трудовий інвентар. Учитель трудового навчання провів екскурсію у шкільну майстерню. З профорієнтаційною метою продемонстрована презентація «Професії моїх батьків». Учні початкових класів разом зі своїми батьками виготовили поробки з природніх матеріалів.

     Середа – День національно-патріотичного виховання

Проведений день відкритих дверей. Батьки відвідали уроки, вчителі провели індивідуальні консультації для  батьків щодо виховання молодших школярів.     Яскраві враження залишила вікторина на знання історії села, країни «З Україною в серці».

      Четвер – День здоровязберігаючого виховання

На перервах розучили нові фізкультхвилинки. А після уроків весело  і жваво пройшло  спортивне свято «Тато, мама і я -  спортивна сім’я», в якому брали участь батьки та учні 3-4 класів.

       П’ятниця – День морально етичного виховання

Учні із захопленням переглянули мультфільми про добрі справи дітей , а потім проаналізували їх вчинки. Члени драматичного гуртка представили театралізоване дійство «Крокувала Осінь українським краєм». Провели лінійку за підсумками тижня.

Переглядів: 359 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024