Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 29 Бер 2024, 07:50
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 23 » Велетенський синьо-жовтий прапор та вишиванкова хода на Бахмаччині
12:19
Велетенський синьо-жовтий прапор та вишиванкова хода на Бахмаччині

 Світлина від Larisa Jurba.     Велетенський синьо-жовтий прапор, юні барабанщиці, люди та малеча у вишиванках – так у Бахмачі 18 травня пройшла традиційна хода з нагоди Всесвітнього Дня вишиванки, організована за ініціативи громадськості та підтримана райдержадміністрацією, районною та міською владою.

      Вихованці дитячих садків, школярі, трудові колективи, громадські діячі разом з керівництвом району та міста одягнулися у красиві вишиванки, щоб показати єдність українців і патріотизм, віддати велику шану національним традиціям і культурі.

     Люди рушили з парку Шевченка, пройшлися вулицею Соборності, іноді скандуючи "Україна понад усе, героям слава; одна, єдина вільна Україна" та інші патріотичні гасла. Потім фінішували на площі Героїв Майдану, де спочатку вклонилися пам'яті Героїв Небесної Сотні та нинішніх захисників української державності, поклавши квіти до пам’ятного знаку.

      Бахмачан та гостей міста зі святом привітали в. о. голови райдержадміністрації Володимир Цепух, голова районної ради Віктор Міщук, Бахмацький міський голова Павло Шимко. Посадовці наголошували, що вишиванка нині стала символом відродження національної свідомості та почуття власної гідності. Саме вона об'єднує всіх українців у прагненні творити Україну майбутнього – вільну європейську державу.

       - Впевнений, що вишиванка, попри всі непрості часи, завжди залишиться не тільки історією та національним символом, а й оберегом для всіх захисників української державності, - зазначив Володимир Цепух.

       Потім відбулася святкова концертна програма, конкурси на кращу вишиванку, флешмоб "Моє ім'я – Україна", наприкінці якого у небо запустили повітряні кульки традиційних українських кольорів вишиванки. Також всі мали змогу долучитися до мистецької акції "Розмалюємо вишиванку всім містом". Свято вишиванки пройшло масово, весело, цікаво, але головне з надією, на мирне майбуття в європейській українській державі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

 

 

Переглядів: 476 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024