Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 29 Бер 2024, 02:45
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 25 » Віктор Міщук вітав окрилених гімназистів з перемогою
14:42
Віктор Міщук вітав окрилених гімназистів з перемогою

Сьогодні, 25 травня, голова райдержадміністрації Віктор Міщук привітав переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Під час обласного етапу гри, який тривав упродовж шести днів, рій "Січ" – 8 юнаків та дівчат Бахмацької гімназії випробовували себе у змаганнях з виконання козацької маршової патріотичної пісні, індивідуальних дій та дій у складі рою, стрільби з пневматичної зброї, надання першої долікарської допомоги ”Рятівник”, інтелектуальної вікторини ”Відун” та в конкурсах Впоряд" і "Перетягування линви".

За результатами змагань 24 травня, на Красній площі Чернігова, нашим учасникам було вручено Кубок та сертифікат на участь у ІІІ-му Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під назвою «Хаджибейська січ — 2016», який відбудеться у серпні у рамках тематичної зміни «Ми — Українці!» в Українському державному центрі «Молода гвардія».

Вітаючи юних патріотів, Віктор Міщук зазначив, що сьогодні вони є гідними представниками української молоді.

- Ви достойно представили Бахмаччину в області. Тож бажаю вам здобути перемогу і на Всеукраїнських змаганнях,— звернувся до учасників гри голова райдержадміністрації.

Також керівник району запевнив, що команді буде надана фінансова та методична допомога для участі в ІІІ-му Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба долучилася до привітань, подякувала учням і педагогам за перемогу та висловила сподівання, що команда досягне значних вершин на змаганнях "Хаджибейська січ".

Найважливішим моментом зустрічі стало нагородження переможців змагань. Віктор Міщук вручив гімназистам – Захару Васечку, Антону Стрижкову, Олексію Гурину, Владиславу Марусенку, Олександру Бреусу, Максиму Сергієнку, Катерині Мельник, Ірині Костенко – подяки відділу освіти райдержадміністрації та грошові винагороди. Команду переможців готували досвідчені педагоги Бахмацької гімназії, за що їм було вручено Почесні грамоти та оголошено Подяки відділу райдержадміністрації, серед яких Валентина Дудка, Григорій Мартиненко, Руслан Гуринець, Алла Клепач, Олена Ващенко, Ірина Мартиненко, Надія Гурин.

Переглядів: 375 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024