Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 20 Кві 2024, 15:29
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Липень » 6 » Вишкільний табір "Легіон Північ"
13:00
Вишкільний табір "Легіон Північ"

        Вишкільний табір "Легіон Північ" - новий формат національно-патріотичного виховання молоді.
        Насичені дні видалися у юнаків та дівчат, які з 30 червня по 02 липня взяли участь в наметовому військово-патріотичному таборі "Легіон Північ".
        Таборування організовано за ініціативи ГО "Вогонь Відродження", ГО "Бахмацька районна спілка учасників АТО", ВГО "Сокіл", ГО "Легіон Свободи" в рамках розробленої депутатами від ВО "Свобода" районної Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Бахмацькому районі на 2017-2021 роки.
        Проводився табір поблизу міста Батурин на березі річки Сейм, його учасниками стали понад 100 дітей віком від 10 до 18 років. У своїй більшості це діти з Бахмача та Бахмацького району, але були й гості з Борзнянського, Коропського, Талалаївського районів та навіть з Київщини та Авдіївки Донецької області.
        Під наглядом досвідчених тренерів - учасників бойових дій, інструкторів та вчителів юні патріоти отримали можливість активно відпочити та пройти курс справжньої військової підготовки.
         Програма табору розроблена орієнтуючись на вікові особливості учасників, та включає в себе вишколи з тактики, поводження зі зброєю, стрільби, військової медицини, мінної справи, самозахисту (ножовий бій), снайперської справи, заняття з туризму та історії.
      Практичні заняття побудовані так, щоб максимально передати дітям корисний досвід. У таборі вони стають самостійними, дисциплінованими, щоб у будь-якій життєвій ситуації вони не розгубилися і вчинили правильно – будь це зупинка кровотечі з пальця, або застосування прийомів самозахисту на вулиці.
      Перебування юних патріотів у таборі було розписано погодинно. Зранку це руханка, яку проводить інструктор, потім заняття, з перервами на сніданок, обід, вечерю та купання. Ввечері, це показ фільмів, пісні та лекції. В один їз днів в табір з виступом завітав відомий в Україні та за її межами бандурист, кобзар і лірник Тарас Компаніченко.
      "Військово-патріотичний табір "Легіон Північ", - це наша перша спроба створити на Чернігівщині для молоді територію активного відпочинку нового формату. Під час таборування дитина хоч на короткий час відпочиває від гаджетів та світу технологій. Натомість, ми пропонуємо вихованцям спортивний режим, широку програму вишколів та розваг і, звісно ж, море живого спілкування. Таборування "Легіон Північ" унікальне тим, що ми навчаємо дітей виживати в польових умовах, що дозволить їм стати самостійними. Кожен день – це перемога над собою для кожного, хто потрапив у табір "Легіон Північ". Це вдосконалення своїх фізичних можливостей та знань, які діти не отримають у школі", - зазначив керівник табору, голова Бахмацької організації ВО "Свобода" Денис Сергієнко.
      Організатори щиро вдячні всім, хто долучився до проведення табору: "Українському іноземному легіону" за наданих інструкторів, вчителям Семенчук О.І. та Заїці О.В. меценатам: Усенку А.П., Іваньку С.О., Булаху В.М., Риженку С.І., Шевченку В.Г., Ракші Т.В.
        Військовому комісару Бахмацького РВК Григорчуку О.Л.,
      Батуринському міському голові Душі Л.Л., начальнтику відділу освіти Бахмацької РДА Журбі Л.М. Бахмацькому міському голові Шимку П. М., голові Бахмацької РДА Неділько Т.М., голові Бахмацької районної ради Міщуку В.Ф. та багатьом іншим хто допомагав.
       На наступні таборові збори запрошуємо всіх патріотів від 10 до 18 років, тих, хто хоче всебічно розвинути свої здібності та приєднатися до великої родини Легіону Північ.

Володимир Брюховецький

Переглядів: 424 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024