Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 29 Бер 2024, 10:55
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 10 » Всеукраїнський інтелектуальний Олімп підкорено!
09:26
Всеукраїнський інтелектуальний Олімп підкорено!

        Обдаровані діти – майбутнє кожної нації. Юна наукова еліта України – це її гордість, честь і світова слава та велич, це розумовий потенціал української держави, тому сучасна школа несе величезну відповідальність перед суспільством за створення оптимальних умов для інтелектуального, творчого і соціального розвитку кожного свого вихованця. Кожен учитель прагне створити умови для оптимального та ефективного  формування обдарованої молоді.

          Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 теж одним із пріоритетних напрямків діяльності визначає розвиток творчих здібностей учнівської молоді. Щороку учні школи представляють заклад на різноманітних інтелектуальних творчих конкурсах різних рівнів. 27 березня у Комунальному закладі Білоцерківської міської ради “Білоцерківський міський Будинок органної та камерної музики” відбулося урочисте відкриття ІV етапу учнівської Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури. У складі команди від Чернігівської області була й   учениця 10-А класу Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Зуй Вікторія, неодноразова призерка районних і обласних етапів Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури (учитель Строга Віра Іванівна).

            Мовно-літературні змагання тривали із 27 по 31 березня у КВНЗ КОР “Академія неперервної освіти”. Загальна кількість учасників змагань юних знавців української мови та літератури складала 152 особи. Це школярі 8-11 класів з усіх областей України та міста Києва.

          Олімпіада мала два тури: один день учні виконували завдання з української мови, другий – з української літератури. Прекрасне місто Біла Церква з багатовіковою історією, нові знайомства, юні філологи з усіх куточків України, атмосфера змагань – усе це підносило дух, бажання показати гідний результат, не підвести свого вчителя, школу, район та область загалом, адже це дійсно відповідально. Звичайно, рівень завдань суттєво відрізнявся від тих, із якими дівчині доводилося працювати на попередніх етапах, але бажання гідно показати свої можливості, не дивлячись на брак часу, відведений на виконання завдань, привело до омріяної перемоги.  

          Додому Вікторія повернулася з дипломом ІІІ ступеня IV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури й незабутніми враженнями від культурно-розважальних заходів, передбачених організаторами: перегляду вистави “Дерева помирають стоячи” в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені П.К. Саксаганського, екскурсії Державним дендрологічним парком “Олександрія” НАН України та містом, весняних розваг на льодовій арені “Білий Барс” м. Білої Церкви.

             Вітаємо і Вікторію, і вчителя Віру Іванівну, і школу з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а йти до нових вершин!

Переглядів: 433 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024