Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 19 Кві 2024, 02:10
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Серпень » 29 » З нагоди Дня Державного Прапора та 25-ї річниці незалежності України
18:08
З нагоди Дня Державного Прапора та 25-ї річниці незалежності України

Синій, як море! Як день, золотий,

З неба і сонця наш прапор ясний!

Рідний наш прапор високо несім!

Хай він, уславлений, квітне усім!

Гляньте — на ньому волошки цвітуть,

Гляньте — жита в ньому золото ллють!

З жита й волошок наш прапор ясний,

З неба і сонця, як день весняний!

Сьогодні, вся країна, відзначаючи 25-у річницю незалежності України, віддає шану й Державному Прапору України, символу суверенітету та єдності нашої країни. Наш прапор народився із споконвічних народних мрій про волю. В тих думках золота барва символізувала врожайне поле та стиглу пшеницю, а синій колір – то знак безхмарно-чистого, спокійного неба над Україною. Поєднання синього та жовтого – втілена мрія українців про мирне, хлібне, заможне життя.

23 серпня у м. Батурин на території Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» пройшла обласна урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та урочистості з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова райдержадміністрації Віктор Міщук, голова районної ради Віталій Кочерга, делегації з районів, учні загальноосвітніх навчальних закладів Бахмаччини та їх батьки, ветерани Другої світової війни, представники громадських організацій, релігійних громад та політичних партій, ветерани АТО, військовослужбовці місцевих формувань, волонтери.

Військовослужбовці Чернігівського гарнізону, які з гідністю виконували свій обов’язок в зоні АТО та син учасника антитерористичної операції Неволько Максим, учень 9-го класу Бахмацької гімназії гідно виконали церемонію підняття Державного Прапора України.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч у своїй вітальній промові особливо відзначив глибокий символізм того, що свято відбувається в Батурині — українському місті, яке було знищене, проте не скорене та наголосив, що Державний прапор України дійсно став символом, що об’єднує патріотів та надихає на захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про всіх загиблих за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності та АТО.

Стало доброю традицією під час урочистостей до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України вручати паспорти громадянина України молодим людям.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко вручили паспорти та подарунки 16-річним юнакам та дівчатам Чернігівщини.

Важливий документ отримали бахмачани: Ірина Барабаш, Марія Василенко, Ярослава Гришко, Людмила Гриненко, Інна Левченко, Карина Прокопенко, Євгеній Сипливий, Ілля Шматок, Євгенія Сиплива, Катерина Гурин, Тетяна Вовк.

У ході заходу відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "25 років незалежності України” нагороджено Валентина Бойка, Гайворонського сільського голову Бахмацького району.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадську діяльність та з нагоди Дня незалежності України, оголошено подяку голови облдержадміністрації Василю Онищенку - директору Бахмацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Петру Салію - головному агроному Товариства з обмеженою відповідальністю «Крапив’янське» Бахмацького району.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, подарований працівниками Чернігівського обласного філармонійного центру.

Переглядів: 309 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024