Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Вівторок, 16 Кві 2024, 22:36
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 24 » Загальноосвітній школі №4 - 125
09:01
Загальноосвітній школі №4 - 125

      Сонячний квітень приніс нам ювілейну сторінку освітянського літопису – 125- річчя Бахмацької загальноосвітньої школи №4.

      Привітати іменників прибули випускники всіх поколінь.

    Як говорив Микола Пирогов: „Уся школа славна не числом, а славою своїх  учнів. Четверта школа виховала харизматичних особистостей, яким люди висловили довіру керувати районом - Віктору Міщуку, містом - Павлу Шимку. Випускники школи очолили і освітні та медичні заклади Бахмаччини, багато колишніх учнів продовжили справу своїх наставників і успішно працюють педагогами. Освітяни втілюють у життя Концепцію Нової Української школи, розвивають творчу, конкурентоспроможну особистість, учня, здатного критично мислити і змінювати світ.  З року в рік вихованці четвертої школи зачаровували своїми творчими здібностями глядачів на Конкурсі «Всі ми діти твої, Україно», учні мають значні здобутки в навчанні та спорті. І все це завдяки мудрим і талановитим наставникам.

      Святкування розпочалися змістовними екскурсіями та хвилюючими зустрічами  однокласників з педагогами у стінах альма-матері та продовжились урочистостями в Бахмацькому районному будинку культури.

Вітаючи присутніх, голова районної ради Віктор Міщук, зазначив, що для нього, як колишнього випускника, цей навчальний заклад особливий, бо в ньому панує родинна атмосфера, він сильний традиціями, мудрими і талановитими педагогами, які дали дорогу в життя багатьом поколінням випускників. Він висловив найщиріші слова вдячності й шани вчителям, які своєю невтомною працею по-батьківськи творять майбутні долі дітей. Дітям побажав не зупинятися на досягнутому, мати за спиною крила, не боятись мріяти і втілювати мрії в життя. На День народження школи голова районної ради подарував круглий стіл для конференц-зали та багатофункціональний пристрій – ксерокс, принтер та сканер.

      Начальник відділу освіти Лариса Журба, виступаючи перед присутніми, відмітила, що 25 років Незалежності саме освітяни плекали  гідних будівничих нашої держави, і нині ми маємо покоління молодих патріотів, які першими виступили за Європейське майбутнє України й відстоюють суверенітет та захищають територіальну цілісність нашої країни на Сході. Також зазначила, що у всі часи школа відігравала роль не тільки освітню, а духовну, формувала культуру, створювала ореол, який осяював дорогу в майбутнє багатьом поколінням. Вона висловила найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів України.

       Педагогічний колектив Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 нагороджено грамотою відділу освіти за високі досягнення у навчанні і вихованні підростаючого покоління та з нагоди ювілею - 125-річчя заснування освітнього закладу.

        Ювілярів вітали директори загальноосвітніх закладів району, випускники всіх поколінь.

        Змістовну концертну програму представили присутнім педагоги та учні школи. Справжнім подарунком для педагогів було виконання пісні-подяки вчителям директором школи, Ларисою Лемешко.

Переглядів: 674 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024