Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 26 Кві 2024, 17:14
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Благодійна акція «Твори добро»
16:38
Благодійна акція «Твори добро»

Нещодавно у Бахмацькій ЗОШ №1 у рамках тижня інклюзивного навчання відбулася благодійна акція «Твори добро», яку організувала практичний психолог школи Наталія Семеренко. З 7 по 11 листопада учні загальноосвітнього закладу активно брали участь у заході. Впродовж тижня діти приносили книги, м’які іграшки одяг та інші речі до школи, аби потім відправити їх вихованцям Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи –інтернат I­II ст. Із задоволенням долучився до акції милосердя учень Бахмацької ЗОШ №1 з обмеженими фізичними можливостями . Хлопчик разом із дівчатками волонтерами Вікторією Мазепою, Катериною Бридковською, Каріною Лук’яницею, Крістіною Кочергою упорядковували та пакували речі. Своїм прикладом доброти та щирої дитячої душі він показує, що діти з обмеженими фізичними можливостями такі ж самі, як і інші, що вони теж можуть допомагати, співчувати, підтримувати. На щастя, поруч із нами є люди, які переймаються їхніми проблемами, намагаючись полегшити їм життя. Аби показати всім, що проявляти доброту необхідно безкорисливо, не чекаючи похвали чи подяки, і найважливішою нагородою за це є радість та щастя інших, Наталія Семеренко запросила до школи журналістів із телепередачі «Добрий ZIK» львівського телеканалу ZIK. Телевізійники, знімаючи програму, спілкувались з учнями та запропонували свою допомогу. Спільно із волонтерами вони побували із скринькою для збору коштів в окремих районних організаціях та установах. Добре, що небайдужі до чужого горя люди відгукнулись на благодійну акцію «Твори добро».

Коли ми допомагаємо чи робимо щось приємне іншим, то ця людина на знак подяки допомагає комусь іще, і тоді йде так звана ланцюгова реакція доброти, яку ми й очікували від проведення акції,­ говорить практичний психолог школи.

У якості подарунка, за активну участь у акції «Твори добро» учень, який навчається в інклюзивному класі, від телепрограми « Добрий ZIK» отримав незабутню подорож до дельфінарію.

Згодом зібрані речі відвезли до Батуринської спеціальної школи-­інтернат. Діти та колектив закладу висловили вдячність за допомогу та підтримку.

Проведення таких акцій­ це привід згадати справжні людські цінності нашого життя і про те, що доброта і милосердя здатна зцілити кожного, хто її виявляє. Тому робити добрі справи повинен кожен із нас.

Переглядів: 361 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024