Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 26 Кві 2024, 23:08
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 16 » День Європи
10:16
День Європи

      Починаючи з  2003 року,  у третю суботу травня Україна офіційно  відзначає День Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. Започаткування цієї традиції стало важливим кроком до зміцнення самоідентифікації України як європейської держави.  У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці нашої країни, щоб разом з українцями показати, що Україна — це частина Європи. 

      З метою популяризації загальноєвропейського культурного надбання серед молоді; активізації пізнавальної діяльності учнів до вивчення історії, культури, побуту, звичаїв та традицій європейських держав, а також підготовки  молодого покоління до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації в загальноосвітніх навчальних закладах району 10 травня розпочалися тематичні  заходи на відзначення Дня Європи в Україні.

     Кожен навчальний заклад району  має власний план виховних та інформаційних заходів,  спрямованих на підкреслення приналежності нашої держави до європейської сім'ї народів і безперечності її європейського вибору. Зокрема, проведено загальношкільні лінійки «Україна в сузір’ї європейських держав», «Європа – наш дім», «День Європи – символ миру й демократії»;  години спілкування «Молодь крокує у  Європу», «Ми – європейці»; тематичні бесіди «У Європу – з Україною в серці», «Європейське мистецтво», «Культурна спадщина європейських народів», «Євросоюз без таємниць»; усні журнали «День Європи:  від витоків до сьогодення»; віртуальні подорожі «Музеї Європи», «Європейські замки»; виставки літератури  «Розмаїття європейського світу»,  «Літературне надбання  країн Європи»,  конкурси дитячих малюнків «Україна – європейська держава» тощо.

Тематична бесіда "День Європи – символ миру й демократії" в Бахмацький ЗОШ №1

"Ми малюємо Європу"

Години спілкування «Молодь крокує у  Європу» у Тиницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Тематична виставка в Стрільницькій ЗОШ І-ІІІ ст. «Євросоюз без таємниць»

Переглядів: 373 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024