Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 26 Кві 2024, 14:37
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Квітень » 26 » Фестиваль “Повір у себе” для дітей із особливими потребами вперше відбувся у Бахмачі
10:45
Фестиваль “Повір у себе” для дітей із особливими потребами вперше відбувся у Бахмачі

За ініціативи голови райдержадміністрації Віктора Міщука 22 квітня в м. Бахмач вперше відбувся фестиваль творчості дітей з різними функціональними обмеженнями «Повір у себе…». 50 вихованців з Батуринської школи-інтернату зібралися в районному будинку культури, щоб продемонструвати свої творчі вміння. Ці діти, незважаючи на випробування долі, вірять у свої сили, творять прекрасне і знаходять себе в мистецтві. Саме про це свідчила й виставка творчих робіт учнів школи.

Це роботи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, зокрема: малюнки, вишивки, вироби з бісеру та дерева, аплікації з паперу та швейні вироби. Кожна робота – це своєрідний шедевр, створення якого потребує від дитини надзвичайної кропіткої праці, наполегливості, сили волі, терпіння, дає змогу дитині відчути і зрозуміти саму себе, висловити свої думки, мрії та сподівання. Також батуряни гарно представили себе у вокальному та хореографічному жанрах. Вразили музичні композиції, лейтмотивом яких була любов до України, її традицій та калинової мови.

Вихованці школи з великим задоволенням слухали і підтримували оплесками бахмачан - учасників художньої самодіяльності, які прийшли підтримати гостей та дарували присутнім дзвінкоголосі пісні й запальні хореографічні номери.

Наприкінці свята всі учасники фестивалю отримали солодощі від голови райдержадміністрації Віктора Міщука. Також діти одержали солодкі подарунки від вагонного депо станції Бахмач. Діти ласували солодкою випічкою, смачними цукерками, веселилися, обмінювалися враженнями і залишилися у гарному настрої.

Отже, фестиваль відкрив двері у суспільство хлопчикам та дівчаткам з різними функціональними обмеженнями, дав змогу повірити у свої сили, навіть знайти друзів, а головне - відшукати шляхи до самовираження у цьому світі. Так, на районному рівні фестиваль пройшов вперше, але це дає гарантію і надію на збільшення уваги суспільства до потреб цих дітей та молоді, зміни стереотипного та упередженого ставлення до них.

 

Переглядів: 336 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024