Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25 Кві 2024, 00:13
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Червень » 13 » Літня англомовна школа: здобутки науковців Бахмацької гімназії
11:32
Літня англомовна школа: здобутки науковців Бахмацької гімназії

       Здавалося б, літо – це пора відпочинку, особливо для школярів, але, як ми уже переконалися, для тих, хто прагне до постійного самоудосконаленя, меж не існує. Такими заповзятими є учні 10 класу Бахмацької гімназії: Кириченко Аня, Шекула Анастасія, Жукова Анастасія, Лутанюк Олександра та Божко Ілля, які на чолі зі своєю наставницею, вчителем іноземної мови Світланою Мішиною в перші дні червня відвідали літню англомовну школу на базі Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей.

     А почалося все із запрошення взяти участь у проведенні широкомасштабного дослідницько-освітнього проекту „У коловерті невигубних світів” (краєзназнавче дослідження творчості художників ХХ ст.) в рамках Міжнародного освітянського „Партнер”-клубу. Метою проекту було дослідити та систематизувати мистецьку спадщину художників ХХ ст. окремих регіонів України та представити її в інформаційному віртуальному просторі різними мовами (англійською та українською).

       Отримавши запрошення, керівник та учасники проекту із завзяттям взялися до роботи. Збір матеріалів у бібліотеках, музеях, архівах, особисті інтерв’ю, пошук у мережі Інтернет… Два місяці копіткої праці, які завершилися створенням англомовної презентації та її захисту – і гімназисти були готові захищати честь рідного навчального закладу в міжнародному проекті.

        Отож, 6 червня творча група гімназистів-десятикласників у супроводі вчителя Світлани Мішиної поїхала до Житомира, де гідно представила результати своєї роботи.

      П’ять чудових днів провели наші діти в місті на річці Тетерів. Господарі проету зробили все, щоб ця поїздка стала незабутньою. Учні брали участь у найрізноманітніших заходах: англомовних квестах, екскурсіях (краєзнавчий музей, картинна галерея, музей космонавтики, музей старих речей), мовних заняттях, які проводилися носіями англійської мови із Британської ради та Корпусу Миру, перегляді англомовних фільмів, бойскаутських розвагах, пікніках тощо. Показово також те, що спілкування в таборі проходило  повністю англійською мовою.

        Такий досвід став досить корисним як для дітей, які мали змогу застосувати й удосконалити свої мовні вміння, так і для вчителя, який мав змогу поділитися своїм досвідом і перейняти досвід колег.

       Усі учасники повернулися додому з подяками та величезною купою позитивних емоцій від подорожі, власної участі та виступу, бо наші учасники показали настільки високий рівень своїх знань, що на їхньому захисті всі присутні виражали своє захоплення оваціями стоячи.

       Але найголовніше в усьому цьому не оплески та захват, а те, що діти збагатили свої знання новою сторінкою історії рідного краю, уписали у свою пам’ять імена тих людей, які гордо прославляють нашу малу батьківщину: Іван Ковтун, Іван Просяник, Гнат Яременко.

       Тож побажаємо нашим юним науковцям не зупинятися на досягнутому і продовжити  проект  в МАНівській  роботі з англійської мови!

Переглядів: 383 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024