Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:35
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Червень » 15 » Святковий настрій, щасливі посмішки дітей та подарунки від Віктора Міщука – на відкритті оздоровчого закладу “Мрія”
16:03
Святковий настрій, щасливі посмішки дітей та подарунки від Віктора Міщука – на відкритті оздоровчого закладу “Мрія”

Розпочав роботу дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку “Мрія”, на базі Курінської ЗОШ І-ІІІ ст., який працюватиме з 11 червня у дві зміни, тривалість кожної – 21 день. Цього року у таборі оздоровляться 160 дітей Бахмаччини.

В урочистому відкритті табору та першої табірної зміни взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Міщук, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Цепух, начальник відділу освіти Лариса Журба, Курінський сільський голова Леонід Вдовенко.

Вітаючи усіх присутніх на відкритті табору, Віктор Міщук запевнив, що найближчим часом буде виготовлена проектно-кошторисна документація та наступного року буде облаштовано санітарний блок з душовими кабінами у приміщенні закладу.

Керівник району побажав дітям приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я, незабутніх вражень та знайти нових друзів, а працівникам табору нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.

З щирими словами привітань до вихованців та працівників закладу звернулась і начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба. Вона відзначила, що діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу, мета якого – виховання справжнього патріота.

Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, у цей день діти отримали й чудові подарунки. Голова райдержадміністрації презентував малечі футбольні, волейбольні м’ячі, тенісні, банбінтонні ракетки, набори м’ячів до них, шашки.

На завершення офіційної частини вихованці “Мрії” підготували цікаву концертну програму.

Переглядів: 379 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024