Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 26 Кві 2024, 21:30
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Червень » 1 » Свято молодості та краси. На Бахмаччині відбулися випускні вечори
13:52
Свято молодості та краси. На Бахмаччині відбулися випускні вечори

Випускний вечір – надзвичайне свято. Радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими затишними рідними класами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років допомагали відчувати себе комфортно та впевнено у цікавій і незвіданій країні Знань.

31 травня на Бахмацьке загальноміське свято Випускного вечора у супроводі батьків, родичів, друзів та знайомих поспішали чарівні і вишукані випускники. У супроводі вчителів та найдорожчих людей пройшлися вони центральними вулицями міста. На жаль, рясний дощ змусив усіх розійтися по школах, але негода не вплинула на святкову атмосферу, яка панувала цього дня в місті. Випускників у навчальних закладах поздоровили представники районної влади.

Так, голова райдержадміністрації Віктор Міщук привітав зі святом юності та краси випускників Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1.

- Дорогі випускники! Ви з честю і гідністю пройшли Країною знань. Ви – впевнені в собі та всебічно розвинуті. Ваш навчальний заклад, який є одним з кращих у районі, виховав своє сузір’я, неповторне і яскраве, - зазначив керівник району.

Віктор Міщук відзначив випускників школи, які отримали більше 190 балів з української мови та літератури: Наталію Бондарєву, Владиславу Семеренко, Віту Приліпко, а також Тетяну Неїзжалу, яка отримала 195 балів з історії України; та срібну медалістку, спортсменку - Анну Бондарєву.

Також подякував вчителям за мудре слово і подаровані знання, та батькам за допомогу і підтримку.

- Юні друзі! Сьогодні незабутній день. Ви йдете у самостійне життя у складний для держави час. Нині у непростій боротьбі визначається доля України, важливу роль у якій відіграють саме молоді та відважні люди, котрі зросли у часи незалежності та прагнуть жити у вільній та чесній державі. Тож бажаю вам обрати правильну стежину у житті та визначитися із майбутньою професією. Україна та Бахмаччина покладають велику надію на вас, високоосвічену, патріотичну та мужню молодь, яка вже невдовзі будуватиме європейську державу, - резюмував очільник району.

Голова райдержадміністрації Віктор Міщук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба, директор школи Олександр Комар за відмінне навчання кращих учнів нагородили медалями, вручили подарунки та квіти.

Також цього ж дня Віктор Міщук та Лариса Журба привітали випускників Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Загалом, усі юнаки й дівчата, які цього дня отримали атестати, були щасливими, їх переповнювали емоції. Опісля діти закружляли в традиційному вальсі юності. Зі сцени лунали пісні, щирі побажання випускникам та слова вдячності вчителям.

На випускних вечорах панували радість та святковий настрій. Усі промови зводилися до побажань молодим людям отримати від Бога довгу й щасливу долю та миру на українській землі. Тож нехай ці побажання збудуться!

Переглядів: 417 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024