Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Вівторок, 23 Кві 2024, 17:22
Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ОСВІТИ БАХМАЦЬКОЇ РДА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Тиждень німецької мови в Кропивненському НВК
11:49
Тиждень німецької мови в Кропивненському НВК

      Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу, оскільки  під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

     Загальноприйнято вивчати англійську мову як міжнародний еквівалент спілкування. Але це не зменшує ступінь значущості вивчення інших іноземних мов. В нашому Кропивненському НВК  діти вивчають німецьку мову.

     Кожному вчителю іноземної мови  відомо, що дає позакласна робота і який величезний потенціал в ній закладений. Згідно річного плану роботи та для підтримки інтересу до вивчення німецької мови   з  20.02.17 по 24.02.17 року  проходив  «Тиждень німецької  мови».  План проведення «Тижня» дав змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

     Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій  учні познайомилися  із планом проведення та завданнями тижня. А також цього дня відбулася   коментована виставка  «Нова мова – новий світ або Чому потрібно вчити німецьку мову».

     Впродовж тижня було проведено ряд цікавих заходів: конкурс знавців німецьких приказок та скоромовок, конкурс виразного читання віршів німецьких класиків, турнір знавців німецької мови (5-7кл), гра «Слаба ланка»(8-11 кл ).

       А 21 лютого учні 8 – 11 класів разом з учителем  Надією  Коваленко провели  свято німецькою мовою «Ich liebe Sie!». Програма  була дуже цікавою і різноманітною:  декламування поезій німецьких авторів про кохання, освідчення в коханні німецькою мовою, цитуючи слова Гете, Гейне, Шіллера, Брехта, конкурс валентинок, інсценування, різноманітні ігри та конкурси. Старшокласники брали участь у проведенні цього заходу з великим задоволенням. Це дало їм змогу показати свої знання і навички у вивченні німецької мови. Переможці отримали нагороди.

     Учні початкових класів  переглянули презентацію «Німецька казкова дорога» (слідами  казок братів Грімм), підготували свято «Im Märchenland», на якому інсценували  казки «Троє поросят», «Червона шапочка», «Коза і семеро козенят», «Квіткове королівство».

     Приємно було бачити веселі обличчя дітей, які під час дійства у школі не тільки отримали велике задоволення від спілкування німецькою мовою, а й долучились до культури, звичаїв та традицій Німеччини.

Переглядів: 495 | Додав: bahm_VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024